silestoneSilestone са естествени кварцови повърхности, създадени и третирани така, че да украсяват съвременните кухни и бани, предлагайкиголям избор от нюанси, удивителни покрития, и върховно качество. Нашите повърхности са единствените с антибактериална защита за плотове, които гарантират максимално ниво на хигиена на повърхностите..

КАКВО Е SILESTONE

about-silestone-01
Silestone е вещество, съставено от 94% естествен кварц, което го прави изключително твърдо и устойчиво. Това еединственият плот, изработен от кварц с антибактериална защита, която му дава уникални за пазара хигиенни свойства. Това е една отлична повърхност закухненски плотовебаниподови настилки и облицовки на стени с минимален брой снадки.

Има голямо разнообразие от цветове на кварцовия Silestone, което отваря възможности за множество декоративни приложения от прост кухненски плот до цялостен проект за обзавеждане. Silestone е една инвестиция за бъдещето. Silestone е вечен.

КВАРЦ

quartz
Кварцът е кристализирал силициев двуокис (SiO2), който обикновено е с бял цвят или е прозрачен, въпреки че се намира и в други цветове, когато влезе в контакт с примеси по време на образуването си.

Намира се или в чисто състояние, или като част от други вещества. Поради извънредната си твърдост и устойчивост на киселини, обаче, той намира приложение при производството на голям спектър продукти, които изискват прецизност и най-високо качество. Този тип кварц е основният компонент в материала Silestone.


https://www.youtube.com/watch?v=U2TsRRwnX2c


  • silestone colour rojo vital countertops kitchen

  • silestone colour blanco zeus extreme

  • countertops silestone colour white

  • countertops kitchen silestone colours

  • countertops kitchen silestone

  • countertop black texture silestone