Skip to content
silestone-logo-white

Cosentino създава марки, водещи на световните пазари за повърхности за кухни и бани. Сред тези водещи марки се откроява кварцовият бактериостатичен плот Silestone, който е част от изключителния Форум за престижни марки на Испания, състоящ се само от 75 испански марки.

През 1990 г. се ражда Silestone, продукт, който съдържа най-доброто от естествения камък и още повече, усъвършенстването. Неоспорима еволюция, като постига бърза престижна позиция сред професионалисти и крайни потребители. Успехът му е бил толкова голям, че се е превърнала в една уникална категория за марка: Бактериостатичния кварцов плот.

SileStone-Ethereal-Ethereal-Noctis-use-001

Какво е SileStone?

Silestone са естествени кварцови повърхности, създадени и третирани така, че да украсяват съвременните кухни и бани, предлагайки голям избор от нюанси, удивителни покрития, и върховно качество. Нашите повърхности са единствените с антибактериална защита за плотове, които гарантират максимално ниво на хигиена на повърхностите.

Silestone е вещество, съставено от 94% естествен кварц, което го прави изключително твърдо и устойчиво. Това е единственият плот, изработен от кварц с антибактериална защита, която му дава уникални за пазара хигиенни свойства. Това е една отлична повърхност за кухненски плотове, бани, подови настилки и облицовки на стени с минимален брой снадки.

Има голямо разнообразие от цветове на кварцовия Silestone, което отваря възможности за множество декоративни приложения от прост кухненски плот до цялостен проект за обзавеждане. Silestone е една инвестиция за бъдещето. Silestone е вечен.

Предимствата на SileStone

Silestone има множество предимства: тъй като е повърхност от естествен кварц, тя е силно устойчива на надраскване и петна, и има ниски нива на попиваемост на течности. Silestone има над 60 кварцови цвята за плотове, три текстури и няколко различни формáта, което го прави извънредно универсален като приложение, и дори може да бъде използван на големи парчета, без нужда от снадки. Silestone е идеален за голям брой приложения в кухнята и банята.Има голямо разнообразие от цветове на кварцовия Silestone, което отваря възможности за множество декоративни приложения от прост кухненски плот до цялостен проект за обзавеждане. Silestone е една инвестиция за бъдещето. Silestone е вечен.

SileStone-Eternal-Charcoal-Soapstone-use-001

SileStone Каталог

Галерия