Skip to content
logo-avant

Avant Quartz е нова марка, ексклузивно предложение на европейския пазар за кварцов камък.

Преходът от изкуственост към природа е основната тенденция в съвременния дизайн. Използването на здрави и лесни за употреба материали, като техническия камък, са чудесен начин да покажете изискан вкус и да изпълните всяко едно пространство с великолепие.

Avant Quartz съчетава стилен дизайн и лекота на използване и има много предимства, включително устойчивост на топлина, висока устойчивост на надраскване и петна, ниски температури и UV устойчивост.

4-3-2-1-avant_3_

Какво е Avant Quartz? 

Avant Quartz е технически камък, произведен по съвременни технологии. Кварцовият агломерат е екологично чист материал, състоящ се от естествени кварцови зърна (95%), полимерни смоли (4%) и оцветители (1%). Той съчетава най-доброто от двата свята на природата и човешкото майсторство.

Avant Quartz е представена от две колекции – мрамор и гранит, които грабват окото от пръв поглед с необикновените си декори. Нашите художници създадоха уникални, естествено изглеждащи шарки, базирани на естествения камък, характеризиращ се с ивици и вени. Всеки артикул от колекцията Avant Quartz е гениален и уникален, благодарение на различни цветове, нюанси и шарки.

Френска изисканост за ценителите на естетиката

Вдъхновението за колекцията Avant Quartz идва от едно пътуване до вълнуващи места във Франция. Работейки с инженерния кварцов декор, нашите дизайнери предават уникалната атмосфера на местната архитектура и способността на френските занаятчии да направят дори най-обикновените неща благородно изглеждащи. Поради тази причина Avant Quartz пасва, както на класическа обстановка, така и на модерен интериор. Неизменно се превръща в щрих, който подчертава отличния вкус на собственика на дома.

Avant Quartz по нищо не отстъпва на естествения камък и има още едно предимство – предлага ви най-доброто съотношение цена/качество. Освен това характеристиките на техническия камък правят всеки артикул уникален, а качеството на самия материал отговаря на високите световни стандарти.

4-3-2-1-avant_4_
avant-quartz-slider-Le_Havre

Avant Quartz Каталог

Галерия