Skip to content
technistone-logo-white

Висококачествените кварцови повърхности на Technistone комбинират естествена суровина (кварц) със супер модерни технологии за смесване и пресоване. Благодарение на уникалните си свойства Technistone е подходящ за нуждите на всяко модерно домакинство. Technistone се пресова в плочи, които впоследствие се обработват до нужните продукти. Предлагаме широк обхват на употреба – за интериори и екстериори, и то не само за къщи, но и за търговски пространства.

technistone-noble-supreme-white-use-001

Какво е TechniStone®?

TechniStone® съчетава избрани висококачествени естествени суровини с най-съвременни технологии за смесване и формоване. Това създава продукт, който съчетава творчеството на природата и издръжливостта на съвременните материали.

Клиентите високо ценят функциите на TechniStone®, включително неговите не абсорбция и порьозност или висока устойчивост на драскотини и химикали, както и голямо разнообразие от цветове и покрития, дебелини и размери. Този камък намира приложение в интериор и екстериор, в частни или обществени проекти и в промишлени сгради, най-често под формата на кухненски плотове и плотове за баня, настилки, стълби, плочки и др.

Модерни колекции TechniStone®

Можете да избирате измежду всички наши многобройни колекции. Колекция Noble подобрява дизайна на интериора благодарение на луксозните цветови нюанси. Светлината на колекцията Starlight наистина придава характер на пространството. Съчетавайки атрактивните естествени гранити и силикатния пясък, изключителната и все пак практична колекция Rustic винаги остава любима.

technistone-wilsonart-Calacatta Pastino-use-001

Technistone® Каталог

Галерия