Skip to content

Logo-Lumina-White-web-01

LUMINA STONE съчетава ползата от прогреса и технологията, водена от духа на века на светлината, за да допринесе за благосъстоянието на обществото. Със забележителната многообразност на 5-те колекции, LUMINA STONE е пътуване от мит към реалност, от легендарност към яснота. Епохата на Просвещението е философско, политическо, литературно и научно движение, което се развива в Европа и нейните колонии през XVIII век, давайки начало на века на светлината. Това представлява важна културна модернизация в резултат на напредъка и разпространението на новите идеи и новите научни знания, което доведе до опит за трансформиране на остарелите структури на Стария режим.

LUMINA е латинската дума за описание на СВЕТЛИНАТА, произхода на знанието и на великите исторически движения.

LUMINA STONE се ражда с намерението да озари сектора на декорацията с уникални и изненадващи предложения.

lumina_coral-grafite-2048x1332-1

Нано подобрение на технологиите

NEOS е нова високоефективна технология за отблъскване на петна и вещества, разработена за повърхности Lumina Stone. Невидим с невъоръжено око, NEOS е научно формулиран, за да произведе хибриден защитен агент с физически характеристики, който е устойчив на петна, поддържа повърхностите чисти и предпазва от ежедневно износване. С прилагането на NEOSLumina Stone е защитена от най-разпространената домакинска химия.

Това се дължи на химическата стабилност на NEOS, чиято защитна мембрана, с 0,01% абсорбация на вода, издържа на агресивни химични флуиди с киселинност в диапазон между pH1 и pH13 и оцветявания и превръща Lumina Stone в единствената повърхност, която се самоподдържа и остава чиста във времето, като изисква минимална допълнителна поддръжка. Това е един от най-издръжливите продукти в сектора, защитен от киселинна корозия.

Перфектен дизайн

LUMINA STONE е роден, за да озари декоративния сектор на интериорния дизайн с ярка, свежа и елегантна нова палитра. И нека бъдем честни, нашето предизвикателство беше сложно и трудно, но ние успяхме да представим перфектния дизайн, комбинация от технология, креативност, страст и изкуство, вплетени в пет невероятни колекции с уникална цветова композиция и несравнимо качество.

Активно ангажирани с иновациите, в LUMINA STONE предоставяме възможности за сътрудничество, проучване и развитие на творчеството. 

Повръхностите Lumina Stone се отличават с 3 изящтни текстури: полирани, S-Tech Matt (матирани), S-Tech Leather, за да допълня всяка дизайнерска естетика. 

lumina-opticks-FS1121_state-grey

Lumina Каталог

Галерия