Skip to content
Maestro-quartz-web

LUMINA STONE съчетава ползата от прогреса и технологията, водена от духа на века на светлината, за да допринесе за благосъстоянието на обществото. Със забележителната многообразност на 5-те колекции, LUMINA STONE е пътуване от мит към реалност, от легендарност към яснота. Епохата на Просвещението е философско, политическо, литературно и научно движение, което се развива в Европа и нейните колонии през XVIII век, давайки начало на века на светлината. Това представлява важна културна модернизация в резултат на напредъка и разпространението на новите идеи и новите научни знания, което доведе до опит за трансформиране на остарелите структури на Стария режим.

LUMINA е латинската дума за описание на СВЕТЛИНАТА, произхода на знанието и на великите исторически движения.

LUMINA STONE се ражда с намерението да озари сектора на декорацията с уникални и изненадващи предложения.

maesto-quartz-collection-505-winter-01-buyuk

Дизайните на Maestro Quartz

Продуктите Maestro Quartz Design, произведени чрез използване на най-новите технологии, са кварцови камъни, които нямат отрицателните характеристики на естествените камъни като пукнатини, абсорбция на течности, крехкост, реакция с химикали и лесна корозия.

Продуктите Maestro Quartz Design имат голямо количество кварцови минерали вътре и осигуряват идеални решения за различни области на приложение, като дават гаранция за висока устойчивост на абразия и надраскване. Те са произведени в широка цветова гама с различни текстури и шарки предлагат естетичен външен вид, лекота при използване и издръжливост.

Размери на плочите: Maestro Quartz Design може да се произвежда в широк диапазон от размери и дебелини. Моля, свържете се с нашия търговски център за повече информация относно наличността, минималните количества за покупка и времето за производство.

Изработката и прилагането на профилите на ръбовете в плотове и повърхности трябва да се извършват от професионалисти. Процесите може да варират в зависимост от оборудването, необходимо на работилницата. Преди процеса на производство и монтажа е важно да се свържете със сервиза, за да се договорите за избора на ръбов профил.

Предимства

Плотовете, изработени от продукти с марката Maestro Quartz Design, съдържат средно 90% естествен кварц, поради което имат изключително висока устойчивост на надраскване и удар.

Плочите Maestro Quartz Design са произведени чрез вакуум, вибрация и метод на компресия, не абсорбират вода и течност. По този начин те са устойчиви на петна и лесни за поддръжка. Не съдържат пукнатини и структурни слабости, които често се наблюдават при естествените камъни.

Със своята непореста и хомогенна структура те са изключително хигиенични, тъй като не създават среда, в която могат да съществуват микроорганизми като бактерии, гъбички и плесени.

Тъй като процесът на полиране на плочата на продуктите Maestro Quartz Design се извършва с диамантени абразиви без използване на никакъв лак, няма химически консерванти на повърхността. Те също имат много висока химическа устойчивост. Химикали с pH между 5 – 8,5, които се използват като ежедневни домакински почистващи материали и киселинни храни като лимон, не засягат повърхността на плотовете.

maesto-quartz-collection-601-elsa-01-buyuk

Галерия