Skip to content
calisco-logo

Alternatif Mermer Madencilik A.Ş., най-младата компания с традиция в индустриализма, която е активна особено в строителния бизнес от 1976 г., е създадена през 1998 г.

Нашата компания, осъществява дейности в мраморния сектор от самото си основаване и обработва мраморни блокове, идващи от собствените кариери, чрез добре оборудвани машини и опитен персонал, в собствената фабрика, като предоставя и изработва мраморни продукти за Турция и световния пазар.

Благодарение на совя опит и познания във висококачественото производство и маркетинг Alternatif Mermer Madencilik A.Ş. започва да произвежда и продава кварцови повърхности под марката Calisco Quartz Surfaces от март 2016 г.

Кварцовите повърхности на Calisco разгръщат своето производство върху площ от 77 000 м2, включително 10 000 м2 закрити помещения, с високо-технологично оборудване и машини и специализиран персонал, и реализират продукти в разнообразни цветове и модели, които са идеалната комбинация от характеристики и красота за турския и световния пазари.

calisco-gallery-02

Какво е Calisco?

Нашите повърхности се състоят от 93% кварцов минерал, който е един от най-твърдите и устойчиви минерали в природата.

Ние съчетаваме естествената сила на кварца с полимер и разноцветни пигменти, благодарение на нашата модерна технология.

Крайният резултат: кварцовите повърхности на Calisco в разнообразни цветове и текстури са  идеалната комбинация от характеристики и красота.

Благодарение на своята модерна технолгоия, Calisco комбинира цветовете, красотата и устойчивостта на естествения кварц и трансформира естествените ресурси в очарователни продукти с високи характеристики – устойчиви и природосъобразни

Кварцови повърхности

Caliso вдъхва на материала бляскавия чар на естествения кварц, като го въплътява в 15 различни вариации, събрани в една елегантна колекция от цветове и текстури, отговарящи на най-разнообразни вкусове и нужди. 

Продуктите на Calisco са изключително устойчиви на надраскване и абразия, благодарение на факта, че кварцът е един от най-твърдите материали на планетата. 

Благодарение на специализираната технология Calisco създава здрави и гъвкави повърхности, които са високо устойчиви на различни влияния. 

Calisco предлага плочи в размери 320 x 160 см и 305 x 152 см с дебелини от 2 и 3 см.

calisco-gallery-06
Beautiful,3d,Rendering,Of,A,Modern,Kitchen,With,White,Granite

Галерия