Skip to content
cimstone-logo-white

Çimstone е създаден в Измир през 1996 г., като филиал на AKG Group, която е производител на съвременни и надеждни материали в строителния сектор.  Произведен по италианска „бретон“ технология, Çimstone е траен и здрав повърхностно-покривен материал с изключителни свойства, подходящ за различни области на приложение от пясъчни плотове до подове и фасади.

Внасяйки композитната каменна технология в Турция и създавайки алтернативен пазар за естествени камъни, Çimstone предлага алтернативни решения в покриването на повърхности със своите продукти в различни цветове и текстури, отличаващи се от традиционните варианти на естествени камъни.

 

cimstone-quartz-ares-use-002

Какво е Çimstone?

Като единствен производител на кварцово-базирани композитни камъни в Турция, притежаващ своя производствена база и централа на управление в Измир от 1996, Çimstone продължава да работи с регионалните офиси, базирани в Истанбул, Анкара и Нортхемптън, Англия, както и с партньорска мрежа разпръсната из цялата страна и разположени на 4 континента. Със своя план за устойчиво развитие, днес Çimstone се е првърнал в незаменим материал за настилки за много проекти на големи вериги магазини и корпорации като Teknosa, Avea, The Body Shop, Claries, Debenhams, Gap Stores, Ýsbank and TEB. След като влезе на пазара за модулни кухни от началото на 2005 г., Çimstone се доказа уверено и в този сектор със своята инвестиция от 15 млн. долара за вторoто си производствено съоражение.

След поредното увеличение на капацитета на своята производствена линия за плочи с размери 305×140 cm в края на 2008 Çimstone вече съдава отличаваща се с високите си харакетристики си представа за кухни, бани и плотове, комбинирайки ги с услуги, ориентирани към клиента.

Качество

“Качество” в Çimstone означава абсолютна удовлетвореност на клиентите от продуктите, цените, услугите и доставките чрез използването на качествени и екологични системи за управление. Вниманието, което се обръща на качеството на продуктите, започва с подбора на суровини и продължава на всички етапи до доставката към крайния клиент. В Çimstone, който е акредитиран от DIN EN ISO 9001:2008 Сертификат за управление на качеството, всички продукти и производствени процеси са подчинени на принципа на непрекъснатото усъвършенстване. Като се започне от щателната инспекция на суровини до финалния качествен контрол преди изпращането, стриктни професионални методи за проверка и контрол са заложени на всеки етап. Днес Çimstone е изцяло фокусиран върху подобряването на качеството на продуктите и услугите и едновременно с това повишава своята ангажираност към научно-изследователска и развойна дейност за разработване на нови продукти и процеси чрез инвестиции в систематични проучвания.

Лаборатория за R&D на Çimstone се стреми да намери най-подходящите решения за разработване на отличителни продукти, за задоволяване на променящите се потребителски нужди и за индустриални иновации.  

Производство на Çimstone отговаря на стандартите за качество, одобрени от ТСЕ, UNI, ASTM, EN. Çimstone също има сертификат за хигиенни свойства LGA, предоставен от най-престижния Център за анализи и безопасност LGA GmbH, и е получил сертификация NSF.

cimstone-quartz-savana-use-003

Галерия