Skip to content
lg-hausys-logo-white

Hausys® представлява красив и нешуплест материал, хигиеничен и устойчив на петна от други материали намиращи приложение за кухненски и лабораторни плотове. Освен това, за разлика от гранита, Hausys® Quartz няма нужда от уплътнители (импрегнатори и запечатки за камък), за да се поддържа неговата повърхност. Ето защо той е одобрен за ползване в заведения за обществено хранене, болници, училища, приюти и други организации, за които дълготрайната издръжливост, хигиеничност и гъвкав дизайн са водещи изисквания.

lg-hausys-gallery_restaurant_23

Какво е Hausys®?

Hausys® е изработен от 93% естествен кварц, непромокаем кристален минерал, който е особено устойчив на абсорбиране. Когато се комбинира с полиестерни смоли, естественият кварц образува материал, който е без шупли и е изключително устойчив на петна. За разлика от други продукти, Hausys® не се нуждае от уплътнител за гарантиране на неговата нешупливост.

Използвайки най-напредналата технология в индустрията, LG Hausys проектира красиви функционални пространства с екологични и практични продукти, които съставляват най-големия пазарен дял в областта си. Също така, със своята активна стратегия за разширяване на локалното присъствие, LG Hausys расте като глобална компания със забележителни постижения в много райони по света, включително САЩ, Канада, Западна Европа, Китай и Русия. И за в бъдеще LG Hausys ще продължи да изучава възникващите нови тенденции в областта на жилищната среда и пространство, за да остане един от топ лидерите на Корея по отношение на екологичен растеж. LG е готов да скочи в бъдещето, за да устои поне още 100 години.

Модерни повърхности Hausys®

Hausys® осигурява единствената за сектора 15-годишна гаранция, която подлежи на прехвърляне.

Защо точно кварц?

Той е един от най-твърдите минерали на земята, надминат единствено от скъпоценни камъни като топаз, сапфир и диамант. Нашите разцветки са вдъхновени от суровата красота на забележителни региони по целия свят, като предлагаме цветова палитра от меки и ободряващи тонове до страстни и наситени нюанси. Прозрачността на естествения кварц придава красота, която не може да се постигне чрез други производствени методи или техники.

При производството на Hausys®, комбинираме природата с модерните технологии, за да създадем ненадминат материал като повърхности и дизайн за кухненски плотове, бани, настилки и др. Hausys® включва различни видове естествен кварц, добивани по света, това допринася за разликата в нюансите и концентрациите на частиците, което прави всеки плот сам по себеси уникален, както и при повърхностите от естествен камък. Всичко това е част от автентичния вид на Hausys®.

lg-hausys-gallery_restaurant_19

LG Hausys Каталог

Галерия