Skip to content
radianz-logo-white

Находчивата комбинация между технологии и природни ресурси придава на кварцовите повърхности на Samsung Radianz™ България вид и усещане за естествен гранит заедно с предимствата на хигиеничността и трайността. С кварцовите частици се създават красиви, естествено изглеждащи повърхности. Предлаганите от Radianz™ облицовки почти не се нуждаят от поддръжка, с полиран и гладък покривен пласт, който е с висока степен на устойчивост на надраскване и петна. Продуктът не изисква уплътнител и восък както естествения камък.

samsungradianz-gallery-bath-1

Какво е Radianz™?

Повърхностите Radianz™ ще продължат да изглеждат толкова добре както и в деня на тяхното поставяне!

Популярните повърхности за плотове включват – естествен камък, гранит, мрамор и кварц – композитен камък, който е най-бърз темп на растеж в сектора. Независимо дали строите къща, обновявате кухнята си или оформяте търговски пространства, ресторант или бар, композитният камък ще добави неповторима нотка на елегантност към мебелите, които сте подбрали.

Умелото комбиниране на кварц и полимери придава на цялата плоча Radianz™ консистентен и хомогенен цвят. Благодарение на тази хомогенност, лесно можете да изберете продукт като разглеждате мостри, а не отделни плочи.

Повърхността Radianz™ се състои от около 93% кварц, един от най-твърдите минерали, срещани в природата. Ето защо Radianz™ Quartz е значително по-твърд от гранита и е с висока степен на устойчивост на надраскване. Следователно, повечето гранитни повърхности трябва периодично да бъдат третирани с уплътнител и да се полагат подходящи грижи за поддържането им. За разлика от тях, Radianz™ не се нуждае от третиране с уплътнители и надминава продукта по отношение на устойчивостта си на надраскване, което е гаранция за неговата дългогодишна трайност и красота.

Защо да изберете Radianz™?

Повърхността Radianz™ се състои от около 93% кварц, един от най-твърдите минерали, срещани в природата. Ето защо Radianz™ Quartz е значително по-твърд от гранита и е с висока степен на устойчивост на надраскване. Следователно, повечето гранитни повърхности трябва периодично да бъдат третирани с уплътнител и да се полагат подходящи грижи за поддържането им. За разлика от тях, Radianz™ не се нуждае от третиране с уплътнители и надминава продукта по отношение на устойчивостта си на надраскване, което е гаранция за неговата дългогодишна трайност и красота.

Radianz™ е атрактивен, траен и лесен за поддръжка продукт за повърхности в търговски помещения. Често използван в приемни пространства в офиси, търговски площи за излагане на стоки и заведения, предлагащи здравни грижи, Radianz™ е една от малкото повърхности, одобрени за ползване в помещения за приготвяне на храна в ресторанти. Radianz™ е хомогенен материал, което гарантира хомогенността на разцветката по целия плот. По-долу са посочени някои примери за места, където Radianz™ може да се използва – Плотове (в жилищни, търговски, ведомствени или лабораторни помещения)

samsungradianz-gallery-kitchen-3

Samsung Radianz™ Каталог

Галерия