Skip to content
santamargharita-logo-white

Santamargherita е движена от страст, предавана от поколение на поколение, с дълбоки корени във Валполичела, Италия – очарователна земя, простираща се между езерото Гарда и Верона, с уникална култура, традиция и набор от умения. Дали нюансите на камъка от Венето, или фреските на Венеция, всяка повърхност е родена от богатия пейзаж и култура на Италия. Комбинацията от естествената красота на кварца и мрамора с цветна палитра, вдъхновена от региона, даде като резултат една модерна колекция, която да пасне на всяко дизайн приложение.

Все още проектираме, произвеждаме и тестваме всички наши продукти на същото място, където започнахме преди повече от 50 години. Нашата отдаденост към устойчивостта и креативността остана непроменена.

Дневната продукция на Santamargherita достига 7500 квадратни метра плочи, които се изнасят в повече от 70 страни.

santamargherita-gallery-City-World-Beijing-1

Защо да изберете Santamargherita?

Всички искаме най-доброто за дома си, защото това говори много за нас. Търсим повърхности, които са трайни, функционални, безопасни и надеждни.

Качествените кварцови и мраморни повърхности на Santamargherita са направени от внимателно подбрани кварцови пясъци и мрамор. Кварцовите и мраморни повърхности на Santamargherita са разработени за широк спектър от приложения, включително изящни плотове за кухненски плотове и гърбове, тоалетки за баня, обиколници за вани и стени за душ кабини, подови настилки, стъпала на стълбища, обиколници за камина, облицовка за интериорни стени, и много други. Подходящи за ежедневна употреба, повърхностите на Santamargherita са устойчиви на надраскване и удари, устойчиви на киселина и лесни за поддръжка. С голямата си издържливост те спомагат за поддържане на качеството на всяка закрита среда, като същевременно осигуряват ненадмината красота.

Какво е Santamargherita?

Материалите предлагат чара, елегантността и блясъка на естествения камък. Различните размери, зърнистост и цветови тонове на най-ценните мрамори са умело съчетани с качествени смоли, сертифицирани и тествани като безопасни за контакт с храна и за интериорна среда, за да се получат превъзходни, универсални и технически модерни красиви повърхности.

Различни размери, зърна и цветови тонове на най-ценните мрамори са умело съчетани с качествени смоли, сертифицирани и тествани като безопасни за контакт с храна и вътрешна среда, за да се получат превъзходни, универсални и технически модерни красиви повърхности.

Santamargherita предоставя едно съвременно тълкуване на вечния външен вид на камък; предлага се в различни цветови нюанси и размери на частиците, умело смесени, за да придадат нотка на изтънченост на всяка среда.

santamargherita-gallery-EastGate-Shopping-Centre-SouthAfrica-SM-Flooring-1

Santamargherita Каталог

Галерия